Leuk dat je geïnteresseerd bent in Your Wishes! Wij zijn een baby lifestyle merk dat producten biedt voor alle little ones en hun mommy's (to be). 

Wij geloven dat babykleding zacht en simpel moet zijn en staan daarom voor comfortabele items voor je kleintje. Opvallen doen we graag door middel van onze eigenzinnige prints die we met de hand tekenen. Ons handschrift is stoer en speels, ontworpen om net dié items te worden die ieder kindje steeds weer aanwijst in hun kledingkast.

Wat in 2015 begon met veel creativiteit, lange dagen en heel wat dozen op een te kleine zolderkamer is uitgegroeid tot een uniek babymerk. Inmiddels met eigen hoofdkantoor waar ook onze showroom en atelier zich bevinden, een deel van onze collectie wordt namelijk met de hand gemaakt! Onze founder & director Tess Gerritsen heeft zich na jarenlange ervaring als designer in de modebranche gestort op het creëren van een uniek modemerk voor de allerkleinsten. Daarnaast heeft het moeder worden van haar twee lieve dochtertjes ook zijn stempel gedrukt op de collecties van Your Wishes. Bij het ontwikkelen van de items wordt altijd aan het gemak gedacht, we hopen namelijk dat ouders net zo blij worden van de producten als de kleintjes. Dankzij de werkervaring van Tess en haar ambitie om altijd 100 plannen tegelijkertijd uit te voeren groeit Your Wishes iedere dag. In korte tijd heeft zich een sterk (én heel gezellig) team gevormd dat met passie bouwt aan de identiteit van Your Wishes.  

Met liefde ontwikkelen we little things for little ones die nét even wat anders zijn.
Items waar ouders dol op zijn, maar hun kleintjes nog veel meer. 

Dankzij de eigen visie op babykleding wordt Your Wishes naast de webshop inmiddels ook 'offline' verkocht in meer dan 80 winkels (and counting!) in Nederland en België. We timmeren hard aan de weg om Your Wishes zowel in Nederland als in het buitenland op de kaart te zetten.